DSC00586.jpg

De repetities van het koor zijn in verband met de coronacrisis voorlopig gestopt we hopen zo snel mogelijk weer onder de bezielende leiding van onze dirigente, Svetlana Terpougova te starten. Wij zijn voordurend aan de slag om ons repertoire te verbeteren en uit te breid. In de fotogalerij zijn foto’s te zien van optredens de afgelopen periode. In de kalender zijn de optreden te zien de komende periode. Is uw interesse gewekt? Altijd al willen zingen bij een gezellige vereniging waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat? Dan bent u van harte welkom. Wij zijn namelijk dringend op zoek naar zangers, maar ook accordeonisten en andere muzikanten zijn bij ons van harte welkom. Wij garanderen u een leuke hobby en bovenal veel gezelligheid! Iedere maandagavond repeteren wij in het Jeugdhuis de Poolster, poolster 6 in Katwijk. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!  

Enige jaren geleden kwam een wens van Shantykoor Voor de Mast in vervulling : gratis concerten aanbieden aan bewoners van zorginstellingen in Katwijk en

omstreken. Vele vrienden van het koor bekostigen deze optredens door middel van crowd-funding. Als tegenprestatie organiseert het koor jaarlijks een gezellige avond met een maritiem tintje. Dit jaar met medewerking van Why Not, een gezelschap uit Katwijk die Ierse muziek ter horen brengen. Het belooft dus een gezellige avond te worden met afwisselende muzikale stijlen. Vrienden van Voor de Mast hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging gehad. Er zijn ook nog stoelen vrij voor nieuwe vrienden, want die zijn natuurlijk ook welkom! Deelname aan de vriendenclub levert een gratis optreden en een CD op. En wilt u zomaar een komen luisteren? Dat kan ook. Dan koopt u gewoon een kaartje aan de zaal. Kosten : € 5.00 per persoon. Reden te meer om te gaan luisteren op vrijdagavond 11 oktober in de Aula van het Andreas College aan de Louise de Colignylaan 2 in Katwijk. Aanvang 20:00 uur. De zaal gaat om 19:30 uur open.